logo
new-article

Y.E.S. - Youth Entrepreneurship Spark 

Projekat Y.E.S. - Youth Entrepreneurship Spark iniciran je s namjerom da se izgradi okruženje koje podržava mlade preduzetnike/ce u Crnoj Gori, fokusirajući se prvenstveno na one koji pripadaju ranjivim poslovnim sektorima. Cilj projekta je unapređenje preduzetničkih sposobnosti i znanja putem uvođenja četiri hibridna i jednog onlajn servisa, koji će omogućiti stalnu podršku kako postojećim tako i budućim mladim preduzetnicima/cama.

Projekat će se realizovati u 3 koraka: Razvoj servisa na lokalnom nivou, širenje servisa na zemlje Zapadnog Balkana, uspostavljanje Regionalne asocijacije preduzetnika/ca za Zapadni Balkan uz kreiranje onlajn višejezične regionalne platforme za podsticanje digitalizacije usluga.

Period realizovanja: 01. januar 2024 – 31. decembar 2026. godine.

Donator: Projekat se realizuje kroz RECONOMY program. RECONOMY je regionalni inkluzivni, zeleni ekonomski program razvoja Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju (Sida), koji implementira HELVETAS Swiss Interoperation u partnerstvu sa Help—Hilfe zur Selbsthilfe i drugima u regijama Istočnog partnerstva i Zapadnog Balkana. 

“Najbolji način da predvidimo budućnost je da je stvorite” P. Drucker

Kontaktirajte Uniju

info@umpcg.me

unijamladihpreduzetnika@gmail.com

Omladinskih Brigada 16, 81000 Podgorica, Crna Gora

Društvene Mreže

logo

Designed by QQRIQ™

Built by Starko™