logo
new-article

Program Mladi u biznisu (#Youth in Business - #YiB)

Ove godine, mladi preduzetnici i studenti završnih godina studija Univerziteta Crne Gore imaju priliku da steknu korisna znanja i veštine kako bi se bolje pripremili za poslovno okruženje. Ova inicijativa je podržana od strane Unije mladih preduzetnika i klijenata kompanije Alter Modus, uz podršku projekta "Youth in Business" Evropske Banke za obnovu i razvoj.

Veruje se da obrazovanje igra ključnu ulogu u postizanju uspeha, posebno podržavanje mladih ljudi u sticanju relevantnih veština i znanja za poslovni svet. Program "Mladi u biznisu" (Youth in Business - YiB) pruža mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima mlađim od 35 godina pristup ključnim resursima, uključujući znanja, veštine, finansiranje i druge resurse neophodne za prevazilaženje izazova i ostvarivanje punog potencijala.

Finansijsku podršku programu YiB obezbeđuje Švedska putem Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju, Italija putem Centralnoevropske inicijative, i Luksemburg putem EBRD fonda za uticaj na mala preduzeća. Ova inicijativa ima za cilj da podrži razvoj mladih preduzetnika i doprinese razvoju poslovnog sektora u Crnoj Gori.

“Najbolji način da predvidimo budućnost je da je stvorite” P. Drucker

Kontaktirajte Uniju

info@umpcg.me

unijamladihpreduzetnika@gmail.com

Omladinskih Brigada 16, 81000 Podgorica, Crna Gora

Društvene Mreže

logo

Designed by QQRIQ™

Built by Starko™